V-ați întrebat vreodată cum transformăm boabele de cafea în băutura delicioasă? După recoltare, boabele de cafea sunt spălate, uscate, sortate și amestecate cu grijă, reunind caracterul individual al diferitelor soiuri.
Știați cumva despre cum cafeaua care crește în copaci? Totul începe cu arborele de cafea și cu prețioasele ciorchine roșii pe care le conține. Este cultivată în aproximativ 70 de țări din întreaga lume, în regiunile tropicale și subtropicale.
Știați că:
V-ați întrebat vreodată cum transformăm boabele de cafea în băutura delicioasă? După recoltare, boabele de cafea sunt spălate, uscate, sortate și amestecate cu grijă, reunind caracterul individual al diferitelor soiuri.
După ce au fost amestecate, prăjim boabele pentru a elibera uleiurile aromatice și gustul delicios pe care îl conțin.
Giving us that precious jolt of joy – coffee is a personal affair. Whether you love the mellow depths of filter, or the intensity of espresso. But whatever your method of choice, here are some proven ways to make the perfect cup, every time.